Flybilletter og hotel i Tanzania

Flybillet til Tanzania

Nå jeg planlægger en tur til Tanzania, eller andre steder for den skyld – Så er der nogle virkelig gode søgemaskiner på internettet, som finder den absolut billigste udbyder af flybilletter. Så skal man ikke igennem hver enkelt rejseselskab for at se hvad der er billigst.

Der er hård konkurrence mellem flyselskaberne og feks Momondo er en super god søgemaskine over de bedste flybilletter. Den giver et super godt overblik over hvilke dage det er billigst at rejse, hvem der udbyder rejsen, samlet rejsetid, antal stop undervejs osv. Når man så finder den ønskede rejse, leder Momondo en videre til udbyderen af billetten. Man skal dog være meget opmærksom på prisen hos udbyderen er den samme som opgivet på Momondo, de KAN finde på at ændre den! Der plejer dog at være rigeligt med udbydere. Jeg har personligt flere gange været rigtig heldig med at finde de bedste flybilletter her hos Momondo og været vældig tilfreds. Til Dar es Salaam plejer de bedste tilbud at dukke op fra Emirates, Turkish Airlines og KLM. Personligt syntes jeg Emirates er genialt at flyve med, høj kvalitet af service, kan selv organisere sæderne hjemmefra, bestille forskellig mad om bord, og så er det jo heller ikke det værste at mellemlande i Dubais Lufthavn der summer af liv døgnets 24 timer.

Tanzania Hotel – Book hjemmefra og vær heldig!

Det er en god ide at søge hotel hjemmefra i det omfang det kan lade sig gøre, da der tit er nogle virkelig gode tilbud online for at lokke folk til. Hvorimod står man ved hotellet så er hotellerne gode til at tage fuld pris fordi de ved folk ikke har andre muligheder og er mere fanget ved bordet. Her anbefaler jeg at man hjemmefra booker hotel, her kan man feks gå på forskellige hotelsøgemaskiner, feks. Trivago, hvor man kan kigge på hvert enkelt hotel og læse anmeldelser af stederne, danne sig et godt overblik og finde det helt rigtige tilbud der passer til lige præcis ens ønsker og pengepung. En anden god hjemmeside er Tripadvisor. Der kan du læse anmeldelser af hoteller, restauranter, oplevelser osv.