Turen går til Tanzania

Som så mange andre, gik jeg med en ide i maven om at skrive min egen blog! Men hvad skulle den handle om? Kunne mærke en skrivelyst, men skulle den bare handle om mig? Havde egentlig ikke lyst til, sort på hvidt, at udlevere hele mit liv på en blog og sådan har jeg det stadig. Men hvornår støder jeg selv på en blog? Hvornår bruger jeg selv Google og internettet? Jo jeg søger svar på mine spørgsmål, og sådan blev “Turen går til Tanzania” til – gode råd, hvor får jeg mest for pengene osv. Så her kom ideen – HVAD kan jeg SELV BIDRAGE med af gode råd, erfaringer og tips, der kan komme andre til gode :)

Turen går til Tanzania

Turen går til Tanzania
Mbudia, Tanzania

Eftersom jeg er så heldig at være endt med en Tanzaniansk mand (mulat) så er min interesse for Tanzania hvor han kommer fra, ret stærk. Har endda været så heldig at besøge landet et par gange efterhånden på den indfødte måde. Bliver dog virkelig forarget over at det skal være så dyrt at opleve Tanzania! Det er lige fra billige flybilletter til Tanzania, Zanzibar, Safari, Malaria piller til turistfælder og bestigning af Kilimanjaro, det højeste bjerg i Afrika. Så denne blog skal blandt andet handle rigtigt meget om Tanzania, og ikke mindst – Hvordan kan andre få den bedst mulige oplevelse på tur i det smukke kaotiske land uden at blive flået.

Så mit mål er, at her vil du kunne finde gode råd, tips, idéer til Safari, rejsen, bestigning af Kilimanjaro, hoteller, seværdigheder i Tanzania, steder der BARE skal ses og opleves, bookning af rejsen, osv.

Og så kan du stille alle de spørgsmål du har på hjertet, og jeg vil gøre mit bedste til at svare på dem- Og vil blive hjertelig glad hvis du vil dele min side med dine venner :) besøg også gerne min anden hjemmeside KarinaKoch.dk

– Karibu

Mange hilsner Karina